Gudereit: topkwaliteit fietsen voor een superscherpe prijs

Bent u op zoek naar een zeer goede fiets voor een betaalbare prijs, dan is Gudereit hét merk voor u. Gudereit fietsen staat voor drie generaties Duits vakmanschap en liefde voor techniek. Iedere fiets wordt in Duitsland met de hand gemaakt. 

Comfortabel rijden, veel rijplezier en weinig onderhoud
Gudereit fietsen zijn van topkwaliteit. De fietsen kenmerken zich door hun comfortabele rijgedrag. Ze schakelen makkelijk en hebben weinig onderhoud nodig. Ervaar zelf het rijplezier en maak een proefrit. Dan weet u wat wij bedoelen. U vindt een grote keuze in Gudereit fietsen bij Mastbergen fietsen in Renkum. Bekijk de collectie.

Weinig onderhoud met de Rohloff naaf
Met de Rohloff 14 versnellingsnaaf heeft u vrijwel geen onderhoud meer. De Rohloff naaf vindt u in onze collectie op de modellen SX-R 1.0, SX-R 4.0 uit de Sportline- en de LC-R uit de Cityline-collectie. Wilt u meer informatie over deze modellen? Kijk dan op de collectiepagina Rohloff naaf, of lees meer over de spectaculaire Rohloff 14 versnellingsnaaf.

Makkelijk schakelen met de Pinion P 1.18
In 2016 in de collectie geïntroduceerd en in 2017 uitgebreid: de Pinion P 1.18. Een versnellingsbak voor de fiets, de nieuwe sensatie op schakelgebied en fietsgemak, ontwikkeld door ingenieurs van Porsche. U vindt deze op de modellen SX-P 4.0 EVO en SX-P 2.0 EVO uit de Sportline collectie. Lees meer op de Duitse website van Pinion P 1.18.

Minder lawaai, weinig onderhoud, een stuk leuker fietsen
Dit is de slogan van Gates Carbon Drive. De gepatenteerde Gates Garben Drive geeft je een duurzamere en onderhoudsarme aandrijving, en vooral, een ongelooflijk geweldige rijervaring. Gudereit fietsen biedt zeven modellen aan met de Gates Garbon Drive, drie in de Sportline, twee in de Cityline en ook twee bij de E-bikes.Wilt u meer informatie over deze modellen? Kijk dan op de collectiepagina Gates Belt.

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Gudereit fietsen? Kom langs voor een proefrit met deze fantastische fietsen. Maak eenvoudig een afspraak of neem voor meer informatie contact met ons op.

 

speedhub logoheader p118